Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertentie al gevonden? Of verder zoeken op Kapperswereld.info

Anti-statische borstel

Statisch haar is een vervelend.
Door je natte haar met deze borstel te kammen, wordt het pluizig haar geneutraliseerd door de straling van negatieve ionen. Hierdoor krijgt het haar als het eenmaal droog is een prachtige glans en breekt het haar minder snel af.

Inklapbare borstel

inklapbare borstels zijn handig om mee te nemen voor onderweg, want ze nemen weinig plaats in beslag. Deze is voor alle haartypes.


Noppen-borstel

Het best is om met deze borstel uw haar 's morgens en 's avonds enkele minuten te kammen, dit zorgt voor een mooie glans en laat uw haar er gezond uit zien.

Ronde borstel

De ronde borstel zorgt ervoor dat uw haar meer volume krijgt, u kamt uw haar als ze droog zijn. U kunt eventueel de föhn als hulp gebruiken voor een nog betere volume.

Thermo-borstel

Deze borstel is bedoeld voor kort tot middellang haar, verdeel tijdens het föhnen de warme lucht optimaal over het hele haar, hierdoor laat het haar zich makkelijker in model brengen en geeft meer volume en glans.

Gladmakende borstel

Deze borstel is een soort tang, met aan beide kanten een zachte borstel, klem de borstel tegen het vochtige haar en laat de föhn en benedenwaarts langs glijden. Hierdoor krijgt u een mooi glanzend en stijl effect.

Massage borstel

Deze borstel gebruik je voor je haar te borstel en tevens je hoofdhuid te masseren, er zitten zachte nopjes op het einde, deze stimuleert de hoofdhuid.

  • Justhair.nl
  • Hair4you.nl
Advertentie
Informatie