Filtermogelijkheden:
Plaatsen
Misschien de advertentie al gevonden? Of verder zoeken op Kapperswereld.info

Kluts een eitje

Als je haar gezond is, glanst het heel mooi. Uw haar kan vooral in de zomer beschadigen want dan hebben de zon en zee vrij spel. Hiervoor is een simpele oplossing: een ei! Een ei geeft namelijk een proteïne boost. Mix uw shampoo met een ei, en masseer dit goed in je haar en laat het vervolgens 5 minuten zitten. Goed uitspoelen met lauwwarm water, en u heeft een prachtig en glanzend resultaat.


Groenten voor je haar

Door wat u eet wordt uw haargroei beïnvloed. Veel groente & producten met vitamine A, C en B complex, maar ook ijzer, koper en zink is daarom belangrijk voor een gezonde haargroei. Dit kan haaruitval tegengaan of beperken. Schoonheid komt van binnen dus dat geld
ook voor het haar!


Haartrend

Een snelle, slordige en lage knot is de nieuwe najaarstrend. Op de catwalk wordt steeds vaker dit kapsel gespot. Dit kapsel is ook handig als last minute. Kam uw haar tot een middenscheiding tot een lage staart. Draai de staart vervolgens tot een strakke spiraal en pak het uiteinde vast en draai die tegen uw hoofd aan. Met schuifspeldjes of een pin kunt u de knot op zijn plek houden. Wat lak erover en voilà!


Rood haar

Als u rood haar heeft, kunt u een paar sinaasappelolie druppels in uw haar doen om te voorkomen dat uw haarkleur dof wordt. Door dit te doen gaat uw haar mooi glanzen. Wat u ook kunt doen is wortels pureren, en deze vervolgens in het haar masseren en dat een paar minuten laten intrekken. Dit alles is nogal een gedoe, dus u kunt ook speciale haarproducten halen die speciaal voor rood haar zijn. Deze producten geven u haar een boost en laten uw haar mooi glanzen en gezond aanvoelen.


Blond haar

Heeft u uw haar blond geverfd en is het geel uitgevallen? Verf uw haar dan niet opnieuw, want dit is slecht voor de hoofdhuid en lost het probleem niet op. Het best kunt u een zilvershampoo kopen, deze shampoo wordt vaak gebruikt door mensen met grijs haar. Dit product is ook ideaal om het geel uit uw haar te krijgen. Als u de shampoo in uw haar hebt gemasseerd, laat deze dan een aantal minuten intrekken en spoel het dan met lauwwarm water uit. Doe dit twee tot drie keer per week voor het beste resultaat te krijgen.

  • Justhair.nl
  • Hair4you.nl
Advertentie
Informatie